Sunday, 13 November 2011

LELONG2....

haha..nak kasut lawa x?
ade ney..
kawan aku nak jual ney yang kawan punye

lawa siot pada pandangan aku and die pakai skali je masa g dinner..memang tiptop gler la kasut coz die beli kt butik yg not bad la reputation die..cakap bnyk x moo..nak gtau k



Friday, 4 November 2011

entry balas comment si bodoh



okey..AKU MUAK K.

ade sorg ney..profil fb die cm fake profil la..aku rase aku tau sape die..
coz die duk add fmily aku cmua cam kenal je,pastu law ade pape sal fmily dlm status aku dye mcm komen la konon2 baik...........
 tetibe at the same time ade sorg msuk blog aku n komen cam hampas..x faham entry ke??
sape ko nak nilai aku jahat ke x?perlu belajar agama ke x??
sat la dah bapak aku tu memg aku yg idup dgn die haruslah aku tahu kan..ko bukan follower aku??tapi aku
 heran pasaipa ko duk sakit aty ngn aku..
ko sebenarnye sape??try tunjuk muke ko?jom jumpe?nak??aku nak tgok ko bek sangt ke duk nasihat aku
aku ney perangai..law ko nasihat aku pastu profil ko ader gmbr ko segala bagai siyes r..aku memang terime...
tp profil ko tu fake ok...
aku x mrh cume aku bengang coz x jmpe lak blog ko or profil ko..nak tgok la kot2 ustazah..ley aku blaja agama dgn ko ye dak??

tarak hal la..pasni siggah lagi..x tau la kot2 pasni blog aku bley bckap
dasar bodoh...aku mrh psl bapak aku x bg ktorg jumpe adek2 even raye pon x kol my mun bg ckp ngan adek ..manusie ke ape itu..aku lg rela derhaka ngan bapak dari derhaka ngan mak.....